Gyermekmegőrző

Tervezzük, hogy az esemény során a csoportok idejére a helyszínen gyermekmegőrzőt alakítunk ki az egyik teremben. Kérjük, aki igénybe venné a szolgáltatást jelezze nekünk az info@edge2000.hu e-mail címen, hogy milyen idős gyermek(ek) számára kér foglalkozást. Előzetes szándékunk, hogy a gyermekmegőrző ingyenes lesz, ez azonban függ attól is, hogy hány jelentkezőnk lesz. A gyermekmegőrző a csoportokkal azonos épületben, egy másik kis teremben lesz kialakítva. A gyerekekre önkéntesen jelentkező egyetemi hallgatók vigyáznak. Igyekszünk kialakítni minél gyermekbarátabb környezetet, játékokkal, színes programokkal, ugyanakkor örömmel vesszük, ha magukkal hozzák kedvenc játékaikat, és örömmel fogadjuk az anyukák ötleteit, tanácsait, segítségét. Alakítsuk együtt úgy, hogy a kicsiknek is igazi élmény legyen!

 

 

Bébiszittereink

 
 
Vicsek Edina 

Mohácson lakom, érettségimet az ottani Kisfaludy Károly Gimnáziumban szereztem. 19 éves vagyok, első éves hallgató a FEEK-en, kereskedelmi szakmenedzsernek tanulok.  Gyerekekkel tapasztalatot  most 8 éves öcsém és kis unokatestvéreim mellett szereztem. Valamint hajlottam az óvónőképző felé is mielőtt jelentkezésemet leadtam a Pécsi Tudományegyetemen. A gyerekeket szeretem, ők is kedvelnek engem. :)

 

 

 

 

Dusik Petra 
 
 
Jelenleg végzős vagyok a PTE BTK magyar szakán, illetve első éves a FEEK európai uniós üzleti szakügyintéző FSz képzésén. Eredetileg budapesti lakos vagyok, de immár negyedik éve élek Pécsett, s ezt a lényegesen nyugodtabb környezetet nagyra tudom értékelni. A találkozóról az egyetemen hallottam, szakmai gyakorlatként is tudom hasznosítani, és egyébként is szeretek gyerekekkel foglalkozni. Családi és baráti körben többnyire óvódáskorú és kisiskolás gyerekekkel foglalkoztam, sokat vigyáztam a most két éves unokahúgomra is.
 
 
 
 

Kis Manuéla

 

Kedves vagyok, türelmes. :) Van két unokahugom, 13 és 8 évesek. Mindkettővel nagyon sokat foglalkoztam, amikor még kisebbek voltak, igaz akkor még én is gyereknek mondhattam magam. Szeretem nagyon a kisgyerekeket, nekik még annyira felhőtlen az örömük. Jó rájuk nézni, ahogy gondtalanul játszanak :) Szívesen vigyázok most is rájuk. 

 

 

 

Wadl Lilla
 
Egy Dombóvár melletti kis faluban, Kocsolán lakom. 20 éves vagyok, első éves média moderátor hallgató a FEEK-en. A rendezvényről az iskolában hallottam. Mivel ez szorosan összefügg tanulmányaimmal, gondoltam jó lehetőség a szakmai gyakorlat letöltésére.  Gyerekekkel való tapasztalatomat a 7 éves unokaöcsém mellett szereztem, de sokszor bíznak rám a családból kisgyerekeket, hogy vigyázzak rájuk. Általában nagyon jól kijövök a kis lurkókkal. :)
 
 
 
 
 
.