Témacsoportok

Workshops

 
Mi az a témacsoport?
 
A napi programot témacsoportok színesítik. A témacsoport egy másfél órás esemény, melyre minden nap azonos időben kerül sor. Párhuzamosan több témacsoport is zajlik különböző termekben, ezekre a helyszínen kell feliratkozni. A résztvevők a témacsoportok beosztását és leírását a regisztráció során programfüzet formájában megkapják. 
A témacsoport vezetője bemutat egy témát, melyet a csoporttal közösen megvitatnak.
 
Figyelem, változás! 2015-ben szeretnénk, ha több gyakorlati jellegű témacsoport lenne. Mivel a találkozó túlnyomó részt ülős, beszélgetős jellegű, ezért nagy szükség lenne arra, hogy ezt megszakítsuk fizikailag aktívabb tevékenységekkel. Várjuk az olyan témacsoport-javaslatokat,  ahol közös játék, mozgás, vagy alkotás történik – például művészetterápia, zene,  jóga, éménypedagógia, meditáció, stb. 
 
Minden résztvevőnek van lehetősége témacsoport tartására. A szándékot a jelentkezési lapon, vagy legkésőbb 2015 március 31-ig a téma fél oldalas (angol és magyar nyelvű) abszraktjával az info@edge2000.hu e-mail címen kell jelezni. A témacsoportokban nincs facilitátor, mivel a csoport összetétele alkalmi, az aznap feliratkozott résztvevőkből áll, és csak az adott másfél órára szól.
 
A 2013-as találkozó témáiról itt olvashat.
 
 
 
.