Kiállítási lehetőség

 
 
Kiállítási lehetőséget ajánlunk Kultúrák Közötti Kommunikáció című egyhetes eseményünk helyszínén. A találkozó helyszínén (Pécsi Tudományegyetek FEEK épülete) fotó, grafika, rajz, festmény kiállítást tervezünk létrehozni, melynek témája a találkozó szellemiséga alapján igen tág:
 
Társadalmi egyenlőtlenségek (gazdagság-szegénység, hátrányos helyzetűek, hajléktalanság, fogytékkal élők, homoszexualitás, stb.)
 
Vallások, vallási különbségek, konfliktusok
 
Kulturális különbségek (keleti-nyugati kultúrák, cigányság, kisebbségek)
 
Érzelmek, kapcsolatok (család, szülő-gyerek, barátság, házasság, stb) , csoportok, személyek (egyéniség), gyermekek, iskola, pedagógia, pszichológia, mentális zaravok, stb.
 
A kiállítás helyszíne a felújított épületszárny egyik tanterme illetve folyosója. A kiállítás rendezésében a művészek segítségét megköszönjük. 
 
A beérkezett művek közül a szervezők választják ki aazokat, melyek a leginkább illenek a találkozó szellemiségéhez. A művészek "nyereménye" egy-egy köszönő oklevél, és ajándék könyv, a kiállítást az eseménnyel együtt nyitjuk meg egy álló fogadás keretében július 15-én hétfőn 17órakor Pécsett, a PTE FEEK karának épületében. A kiállítás időtartama 1hét. Az érdeklődők az alábbi címen jelentkezhetnek: info@edge2000.hu. Kérjük, hogy a jelentkezésben tüntessék fel a művek paramétereit, és küldjenek rövid bemutatkozást is.
 
 
Meghosszabbított jelentkezési határidő: június 30.
 
 
 
.