Költségek

A 2017-es, egyhetes Kultúrák Közötti Kommunikáció Találkozó költségei a következőképp alakulnak
 
Részvételi díj
 
Teljes ár: 50 000 Ft
Pedagógus / szociális munkás: 30 000 Ft
Nappali diák: 15 000 Ft
Levelező diák: 30 000 Ft
Nyugdíjas: 15 000 Ft
 
A kedvezményeket csak a kedvezményre jogosító igazolások bemutatásával lehet igénybe venni. Az igazolványok képét az info@edge2000.hu címre kell e-mailben megküldeni. Az igazolvány nélkül a kedvezményes részvételi díjat nem fogadjuk el.
 
Csoportos kedvezmény
 
5-8 fő 25%
9-14 fő 35%
15 fő felett 50% kedvezmény
 
A feltételek: a csoportos jelentkezők számára egyszerre (egy napon) beküldött jelentkezés és egy tételben történő utalás. Az utalásról egy számlát állítunk ki.
 
A részvételi díj átruházható!
 
 

Figyelem! A részvételi díj tartalmazza a programok költségét, de nem tartalmazza a szállást és az étkezéseket! A jelentkezési lapon a szállás és étkezési igényekről felmérést készítünk, ezeket azonban a helyszínen, egyénileg a szolgáltatónak kell fizetni.

 

Kérjük, csak a részvételi díjat utalja és közleményben a következőt adja meg: Saját Név, CCC

 

Bankszámlaszám:

11600006-00000000-78001851

Erste Bank. Számlatulajdonos: EDGE 2000 KFT.

2030 Érd, Somogyvári utca 30.

 

Visszamondás esetén a befizetett részvételi díj 50%-át kezelési költségként felszámítjuk. A részvételi díj átruházható. Július 7-e után a befizetett részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni.

 

Jelentkezési lap

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWP0cXIs0vtMAE1arL7L7kSa9v0ISn4rmPeWICevHawXP3Sg/viewform

Szállás

A rendezvény helyszínének közvetlen szomszédságában álló Szántó Kollégium igénybe vehető. A Kollégium blokkos rendszerű. 2 db két ágyas szoba, konyha, fürdő és illemhelyiség tartozik egy blokkhoz. A szobák akadálymentesítettek. A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek. A szállás díjának kifizetésére kizárólag a helyszíni regisztráció során van lehetőség.

2 ágyas szoba - 3080 Ft/fő/éj

Saját szoba - 6160 Ft/éj

A szállás igényeket a jelentkezési lapon kell jelezni. Képek a szobákról: http://pecs-hostel.hu/index.php/site/hostel/2

http://pecs-hostel.hu/index.php/site/hostel/2

Étkezés

Hétfőn, a rendezvény helyszínétől 5 perc sétára található Laterum Étteremben megnyitóval egybekötött állófogadást tartunk, melyre minden kedves résztvevőnket szeretettel várjuk! Az állófogadás nem jelent plusz költséget. A rendelés megkönnyítése érdekében kérjük, jelezze részvételi szándékát!

A hét folyamán ugyanitt, a Laterum Étteremben lehet ebédelni. Speciális étkezési igényeket is fogadunk.

Az egyes napokra szóló étkezési jegyeket kizárólag a helyszínen történő regisztráció során lehet kifizetni és átvenni. A jelentkezési lapon jelölt étkezési igények változtatására július 14-ig van lehetőség.

A feltüntetett díjak tájékoztató jellegűek.

A menüről tájékoztatás az info@edge2000.hu e-mail címen kérhető.

Ebéd 950 Ft/fő/étkezés

Vacsora 950 Ft/fő/étkezés

Játszóház

A rendezvény szakmai programjának (nagycsoportok, kiscsoportok, témacsoportok) ideje alatt gyermekfelügyeletet biztosítunk. A helyszínen ideiglenesen létrehozott játszóházat a Rogers Személyközpontú Oktatásért Alapítvány által felkészített önkéntesek üzemeltetik. A játszóház igénybevétele ingyenes.

Programtáblázat

https://calendar.google.com/calendar/render?tab=mc&pli=1#main_7%7Cweek-2...

Milyen egy nagycsoport?

A találkozó egyik fő eleme a nagycsoport.

Reggelente az összes résztvevő találkozik 2 órára. Leülnek egy nagy körben, és az történik, amit szeretnének: keretek, elvárások nincsenek.

A nagycsoportban nem feltétlenül van kijelölt facilitátor – ezt majd a csoport a helyszínen eldönti. A nagycsoport érdekessége, hogy ilyen formában, személyközpontú (nem-)keretek között valószínűleg sehol nem tapasztalható meg, csak egy ilyen találkozón.

Milyen egy kiscsoport?

A találkozó másik fő vezérfonala a kiscsoport. A jelentkezők első nap (hétfőn, vagy kedden reggel) a helyszínen a megadott facilitátorok (vagy facilitátor-párok) csoportjaiba iratkozhatnak fel. A kiscsoportok kb. 15 főből állnak. Az első napon megalakult csoportok összetétele a hét folyamán nem változik, napi kétszer két órára gyűlnek össze. Ezekben a csoportokban teljes mértékben az történik, amit a résztvevők szeretnének. Nincs megadott téma, nincsenek keretek, elvárások. Jellemzően intenzív önismereti és társas folyamatok zajlanak.

Milyen egy témacsoport?

A témacsoport egy másfél órás szeminárium-szerű esemény, melyre minden nap azonos időben kerül sor. Párhuzamosan több témacsoport is zajlik különböző termekben, ezekre a helyszínen kell feliratkozni. A résztvevők a témacsoportok beosztását és leírását a regisztráció során programfüzet formájában megkapják.  Egy témacsoport általában legalább két napon ismétlődik. Témacsoport vezetője bemutat egy témát, melyet a csoporttal közösen megvitatnak. A témacsoport adott esetben lehet gyakorlati (pl. művészetterápia) jellegű is.

Minden résztvevőnek van lehetősége témacsoport tartására. A szándékot a jelentkezési lapon, vagy legkésőbb május 31-ig fél a téma fél oldalas abszraktjával az info@edge2000.hu e-mail címen kell jelezni. A témacsoportokban nincs facilitátor, mivel a csoport összetétele alkalmi, az aznap feliratkozott résztvevőkből áll, és csak az adott másfél órára szól.