Találkozások - nyílt nap 2013. május 3-án

NYÍLT NAP

 

 

Carl Rogers, a személyközpontú (humanisztikus) megközelítés atyja nagy hatással volt a világra. A személyközpontú megközelítés annak a felismerésnek az eredménye, hogy ha az emberek egyenlőként találkoznak, az felszabadítja a bennük rejlő pozitív energiákat, és elősegíti az önmegismerést, az önmegvalósítást, a társas együttlétet, az alkotóerő kibontakozását.
 
A 2013 júliusában tartandó egyhetes Kultúrák Közötti Kommunikáció nemzetközi találkozó alkalmat ad arra, hogy bárki részesülhessen az, ún. "encounter csoport" intenzív önismereti élményében. A Találkozások című nyílt napunkon filmvetítések, panelbeszélgetés, és a Rögtönzések Színháza különleges előadása segítségével szeretnénk ízelítőt adni abból, hogy mit is jelent a személyközpontú encounter csoport a résztvevők számára.
 
Az improvizációs színházi előadás a nézők történeteiből, hangulataiból, álmaiból és fantáziáiból építi fel előadásait. Gyere mesélj! Ez több mint IMPRÓ!
A helyszínen pogácsával, üdítővel kínáljuk a résztvevőket, továbbá pszichológiai, pedagógiai témájú könyvek kedvezményes megvásárlására lesz lehetőség. 
 
Az eseményen részt vevők számára a Kultúrák Közötti Kommunikáció találkozó regisztrációs díjából 10% kedvezmény biztosítunk.
 
Az esemény díjtalan, de kérjük, a részvételi szándékot jelezzék az info@edge2000.hu e-mail címen. 
 
Május 3. péntek, 14h
 
Helyszín: Andrássy út 98., Budapest, Hungary, 1062
 
 
Minden Érdeklődőt szeretettel várunk!