Facilitátorok

Azok a résztvevők, akik facilitátorként vesznek részt a találkozón, egész héten, minden nap úgy vannak jelen a kiscsoportban és a nagycsoportban, hogy teljes figyelemmel a csoport felé fordulnak, és empátiás, elfogadó, hiteles jelenlétükkel segítik a résztvevők találkozását önmagukkal és egymással.

A kiscsoportok facilitátorai (egy-egy csoportnak egyéni facilitátora vagy facilitátor párja lehet) egyértelműen meghirdetésre kerülnek.

A szegedi legelső CCC élményem 2009-ben sorsfordító volt. A különbözőségek ellenére soha korábban nem éreztem olyan elfogadást mint ott és akkor, nyílt és őszinte kommunikáció zajlott, lenyűgözött hogy az emberek meg akarták ismerni és érteni egymást. Onnantól elköteleződtem a CCC mellett és nagy örömmel veszek részt az előkészítő munkában ami megelőzi az eseményt és facilitátorként amikor elkezdődik. Különleges élményt jelent számomra ,,bábáskodni” valami új megszületésekor. Miközben bízom a csoport folyamatban az a szándék él bennem hogy tartsam a teret magam és mások számára is.

Radvánszki Mary